Pagina's

maandag 8 april 2013

Filmpje Guild Wars 2

Ben de laatste dagen wat met videobewerking bezig geweest. Maar het valt nog niet mee even een filmpje goed in elkaar te zetten. Vooral niet als je een perfectionist bent. Daarnaast heb ik verschillende programma's onder Linux uitgeprobeerd, maar ze gaven mij helaas te veel kopzorgen. Met elk programma was wel iets aan de hand.

Ik vond het moeilijk om op te geven, maar in dit geval moest ik me er wel overheen zetten om m'n favoriete besturingssysteem achter te laten en in een wat commerciƫle programma onder Windows te gaan werken. Dit ook omdat ik een opdracht heb liggen die op tijd af moet komen. Mijn hoop is momenteel gevestigd op LightWorks voor Linux, deze moet dit jaar nog uit gaan komen.

Voor nu heb ik gekozen voor Sony Vegas, een erg makkelijk en overzichtelijk programma om mee te werken. Maar ik wil nu ook niet gaan beweren dat Sony Vegas nou zo superieur is, want ook dit programma is bij mij een aantal keer vastgelopen... Dus ook met dit programma maar zo veel mogelijk de CTRL+S indrukken. ;)

Sinds begin februari ben ik ook met een nieuw spel begonnen, nml. Guild Wars 2. Dit spel is zo mooi gemaakt dat ik het niet kon laten om hier iets van op te nemen. Ik heb voorheen altijd Fraps gebruikt om op te nemen, maar ben een ander programma tegen gekomen die voor mij een stuk beter werkt, je kunt er ook veel meer mee instellen. Het programma heet Dxtory.

Als ik een filmpje upload naar Youtube vind ik wel dat het ergens over moet gaan, dus heb besloten een stukje te filmen over het verkrijgen van een bepaalde achievement. Op deze manier kon ik ook even Dxtory uitproberen en instellen en het was meteen ook een goede oefening voor Sony Vegas.