Pagina's

maandag 4 maart 2013

Hub en SpriteCraft

Vandaag ben ik vooral aan het werk geweest met de hub en portalen. Na gisterenavond met Smartzenegger in creative mode lang te hebben geklooid, om te kijken wat nou het beste zou staan, is hij nu dan eindelijk af.

Portalen ontwerpen met Smartzenegger. Hub met portalen, eindelijk af!

Ik was vandaag ook in The Gimp bezig iets leuks te tekenen voor als pixel-art buiten de hub. Ik bedacht me dat ik het wel meteen goed moest maken, aangezien het een heel karwei is om alle pixels in blokken na te bouwen. Maar met een beetje googlen kwam ik erachter dat hiervoor een heel mooi tooltje bestaat, nml. SpriteCraft. Hiermee kun je gewoon plaatjes omzetten naar minecraft blokjes(pixels) en deze vervolgens weer opslaan als schematic, zodat je ze weer met WorldEdit kunt importeren. Natuurlijk kon ik het niet laten hier even mee te klooien... :P

Aan het klooien met SpriteCraft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten